Cerita-cerita sendiri

Monday, May 17, 2010 10:03 AM by Belle Bedazzled


Hari ini dalam sejarah....
wakakaa..xde pe pun yang syok..
bila aq start men 'Facebook' mule lah..
sampai blog pun aq abaikan..
chaiit..(kalau dah memang pemalas tuh ngaku je la)hahaha..
FB memang buat sesape je yang terjebak menjadi ketagih yang teramat sangat..
maka jadilah kaw Kepochi ntuk tgk hapdate2 kengkawan lama/baru...

(ngah 'sengseng' lengan nak taip entry blog)
hahahah..ok la..entry kali ni nak kepochi membebel ape yang berlaku past 4months nie..

What's Happening on
February 2010




Plan awal ngan Keen(Gadis Tudung Hitam) nak teman Kyra (Gadis Berbaju Putih) just pergi UTHM tmpat Kyra study for Registration and angkat barang kat Hostel je. But then tetibe mood datang untuk ke Melaka. Meet Sheyda (Gadis Berbaju Mocha) his bro and her BF. So lepaking kat sane la. Merayap kat Bandar. JALAN KAKI!! dari MP ke Jonker Street.. Gile jauh perjalanan~~~luaslah pemandangan..terbakar semua lemak2 yang ade..hahah..tp xde effect sangat sbb sambil jalan minum COOL BLOG! urghh...so Cool!! (^^,) gerak dari 10pagi..sampai JB 10malam..and GUESS what!! Jejak je kaki kat JB terus gerak pergi SINGAPORE!! its Valentine Day.. and its a Weekend!! Actually pergi sana pun sebab ade Wedding my friend pnyer cousin..kat Sembawang..adeh..aq longoi bak sayur sawi kena celur untuk buat yong taofuu!!
So hectic!!FAST and FURIOUS...tapi Sangat ENJOY!! Terima Kasih teman-teman..


What's Happening on

March 2010


This picture is taken at my workplace...
She's my mummy..hahaha dkat tempat keje laa..
coz she's our senior worker there..
dulu dia Lecturer for Secretarial Course..
Banyak benda i learn form her..
Admired her like my mom..
Gambar nie tunjuk sebab nak bgtau..rambutku yang panjang mengurai..
TAK PERNAH seumur hidup bela rambut panjang camni..for real lagi mengurai...
but the oleh kerana cuaca terlalu panas ketika itu..
KU POTONG JUAAAA...HUAAAAA....jadi la pendek parat bahu..
menyesal tuh ade la..tapi nak wat cane??huhuu..xpe rambut boleh panjang..
GUNALAH SUNSILK!! hihiii..

NEXT~~EUROPARK FUNFAIR!!
Sebelah Plaza Angsana..
aq muntah beb dek pukulan naik menatang nih semua kat funfair malam tuh..
pergh...bordussss...
tapi serunuk..Dek Bam a.k.a My BF xnaek pun..
sebab dier demam...cuma teman n bayarkan tiket je..
hahaha jahat kan!!
huuuu..ni pun donate2 ngan my eldest sista..
MAHAL DOWK!! tp ok2 la..

aku je paling tua kat situ...hahah..tapi naik longgar lutut..
hahaaa..balik je terus MIGRAIN!!!


What's Happening on

April 2010

Haha...the month of ME!!
Sebab aq dilahirkan pada BULAN APRIL..
Yeaaah...love this month so much..
27 April 1988, Pukul 7.45petang
Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru
dapat 2 birthday cake..
from Ayang and Office Mates..
Ayang bagi kat rumah...tapi die kirim kat adik je..
sebab dia kena kerja malam tuh...
so celebrate ngn family je la...
then besoknye kat opis..
hahahaah....christine saje je dengki..
kena temberang, die kate xcukup duit nak beli kek..
dapat amek gmbar je..
pastu aku pun semangat la nyanyi..
depan gambar kek yang dier amek...
Janice leh plak bagi lilin yang kat desktop dier..
so mocking like the picture taken in Hong Khian hp is real..
but suddenly my boss..Mei Kuen datang bawak kek BETUL!!
nasib baik xkena muka aku kek tu..sipi-sipi je..
pastu semua gelak sakan sbb tgk muke beruk aku tuh...
then semua colleagues celebrate for me..
Soooo TOUCHING!!! Happy Face (^^,)
vidz here
Terima Kasih Semua..


kalau dah birthday mesti ade present kan??
I got the most wanted birthday gift from my Ayang..
He knows me better...what i want..he get for me!!
huuuuuu...almost fainted!!
(dah separuh nyawa jerit mase dapat hadiah ni..mane la xpengsan)

NIKON D3000 = My New Baby!!

My BIBO!!


Ayang!! Love you so much..
Expresi yang infiniti (^^,)

Next post i'll membebel lagi..
before MidNight will post My 100 Wishes!!
Mie..Sabarrr!! >| ^^,|<




0 Response to "Cerita-cerita sendiri"