L.O.V.E is BLIND ^_^


Ade benda aku nak cite sikit pasal LELAKI ini....hubungan aku ngan dier Alhamdulillah dah masok tahun yang ke 3...biase la..dalam serious relationship ade naik turunnye...aku mngaku la selama 19tahun 11 bulan n lagi seminggu nak birthday aku aku mmg xlekang dengan kawan lelaki...dari kecik sampai besor mcm nie xpnah bkurangan kawan lelaki aku... KAWAN je tau..xde lbey...so skarang i yang dok jadi hingar ble LELAKI ini dapat tao yang aku ade la bkawan ngan lelaki lain selain dier...KAWAN je...die xbleh trima sbb prinsip die ble aku dah DECLARE ngan die as un-official HUSBAND and WIFE aku xdibnarkan bkwan, pandang, bcakap dgn llki len selain LELAKI ini... huaaaaarrgggghhh...agak tertekan disitu...tapi aku SAYANG, CHENTA, KASEH pnye pasal...wa rileks je... wa buang smua MEMBER2 Skepale wa...Bstfren wa pon tmasok skali....YG LELAKI SAHAJA laa...hurmmm... tapi ade satu benda yang TAK ADIL... bile bab LELAKI ini pnye kawan aku xbleh halang...dei pnye suka la die nak cakap,tengok pmpuan len sesuka aty dier....TENSEN BEB!!!ntahlaa ble tang aku ilek je die hamun macam nak mati... ble kantoi die pnye siap wa yang kne marah lbey...dah tuh MENGUNGKIT plak tuh....aku citer kat cni bkan nak burok2kan dier...cme nak luahkan ape yang tpendam...sbnarnye benda ni dah CLISHE sangat dala hidop kite...walau ape pn dari phbungan ni banyak benda yang aku belajar...aku belajar ape itu KESETIAAN, KEJUJURAN, KEBARANAN,hahahaha yang klakanye bele dah gado2...last2 ktorng leh jgak manje2...ehem2...dan sewaktu dengannye....selepas seketika masing menghentam antara satu sama lain...kah2~!!!jgn pk bkan2 eh....huuuu~~~~! aku dan LELAKI ini xpnah panjang2kan crite...gado arini...arini baek..sbb stiap orang takkan lepas dari membuat KESILAPAN....CINTA itu MEMANG xde MATE...hahahaha kalo dah sayang tu selamanya sayang laaa...baik buruk pasangan kite...kite kena trima dengan aty yang terbuka...barulah bleh iduop bersama sampai KE SYURGA!!!huuhhuhuuhuh....

S.E.A.R.C.H.I.N.G

7:26 PM by Belle Bedazzled 0 comments
Hidup ni bagaikan kain putih...terpulang pada kita bagaimana nak mencorakkannye...CINTA... suatu perkara yang subjektif membuatkan kita terkadang hanyut dibawa arus percintaan yang kita bina sendiri...aku keliru dengan perasaan ini... adakan ianya sejati abadi kan kekal sepanjang hayat..ataupun menjadi tempat persinggahan sementara...kita akan sedar betapa peritnya bercinta apabila kita mula meragui keajaiban sesebuah perhubungan dalam hidup kita.....

Come Back Again!!

7:09 PM by Belle Bedazzled 0 comments


It's been a long time aku tinggalkan blog nie..bkannye ape...bz with ASS-Signment la katekan...the mase cuti stdy week arituh bkannye ade wireless or internet connection kat umah tuh...hux2...hari ni aku baru balik dr jb...xder pe yang besh...biase laa lpak2 ngan hbby...mish gle kat kengkawan ronggeng aku neh..........

Final start 24hb nie.....last paper 11hb Mei nt...uwaaaa... tension siot...aku tatau nak wat pe lagikk...nak wat cane sabo je laa....