Blazers Baru..thanks Boss!!

pepagi lagi atas meja aku ade beg plastik baju...bukan aku punya meja je...semua ada...kitorang dapat blazers company..aku dapat size M...kire ok laa mmg saiz aku...hahaah...blazers tuh warna hitam..tulisan company ikut logo la..warna baby blue..cutting blazers tuh ok laa..menarik gak...

BARCELONA Beat Manchester United yeay!!

7:28 AM by Belle Bedazzled 0 comments

Keseronokan melanda....hahahaah...tadi subuh lepak kat Singgah Selalu smpai tetidow2 aku kat meja makan kat sane...lpak with angah,kak syida,kak d,mojan,am,wan and of course my hubby..ayang(iLoveu)...and thx b cz pinjamkan lengan u ntuk i sandar...lpas abes terus gerak g keje...mmg gile mengantuk nih...so far keje pn xde la memenatkan sangat...overall, ok lorh...enjoyed the night..

Finally --->Mission Accomplished

aku bakal mjadi seorang graduasi Universitiku....UiTM...Kampus Segamat, Johor....finally aku berjaya habiskan 3tahunku disana...berat beban yg memikul slama aku disana...dengan penuh kesabaran dan keimanan akhirnya aku akhiri tahun-tahun yang berlalu dengan tenang...Alhamdulillah...terima kasih tak terhingga kepada keluargaku, cinta hatiku (Ayang), sahabat2 seperjuanganku yg selalu berada disisi dan menyokong perjuanganku disana...

t e r i m a k a s i h s e m u a

Kembalinya aku ke sarang...

7:21 AM by Belle Bedazzled 1 comments
hurm hari ni masuk hari kedua aku kat NewsSearch (my prev company:time cuti wat part time)...keje tak la memenatkan...cme ngantuk je laa...yerk laa kne bngun pkl 4.30pg beb...cz masok office kol5..huhuhhu....tapi aku enjoy je...cz collaborate ngan my old+new colleagues..hope my duty here will be run smoothly...kangen sama roomates n classmates...huaaaaa....