Today's Diary

kehidupan dikampus...

hurm sometimes i wonder what purpose i go further my study..
skg aku blaja kat UiTM Segamat...The picture speak for me...

Ceruk celah hutan kat dalam segamat...
kinda freshen up wif da green environment but...duh...
boring...

Today 25th Feb 2008...
Nothing much to tell bcoz da day not end yet..
Assignment getting bulk in my pocket...
Nasib baik lecturer ak mood baik..
die bg assgmt 4 final project..abt promotion + technical services..
lega la she's changed a lot...

ak msg nish...ajak g lunch...miomie n maira blum bangun lagi..
dua2 ekor tu kalo membuta...kolej runtuh pun xsdar...
there's smthg abt nish yg mbuatkn ak, miomie n maira rase pelik... die dah x beegoo cam slalu..ntah la...males nak layan...

hmm smalam family day kat kolej...kinda fun but lil' bit boring...
malam ader multimedia + karaoke...wing a.k.a level ak menang...
sbb bwat gempak pakai macromedia director...huk2 gile la Dot-DoT creW...
ktorang sapu 3 big hamper..then ntuk jualan mase pagi tuh untung 50% drp modal...
plan nk g air terjun Sagil...tp xtaw ble...

hmmm...kewangan = stabil...but nape la dok UiTM pn kna kuar bnyk dwet...ade je charge tersembunyi...

skg ak kat cc...ak delete email...nak delete ms n frenster...tp tnggu dlu laa..
all in all...sbnrny ak tension hr ni...xtaw nape...bf ak plak mkin lame mkin malas nak send msg..
ye la sjak die pkai PDA O2 tu...hmm touch screen PDA mmg payah la kne gne digital keyboard nak type msg...tepn pn jarang..cz bz ngan kerja...nak xnak ak kna redha laa...die cari duit ntk aku...

k la..i'll stop here...



Mood : Depression

One Day In My Life!!!


On Da Valentine Day14 Feb 2007...

Hari yang mbuatkan aku tmuenung sendiri memikirkn knp hbgn ak dgn dia masih kekal sampai skg..pagi yang biasa, ak mjlani hdup cam biase.. g kelas...write down assgmt..gelak2 ngan member...hmmmm sampai la tetibe...

Ayang : Sjak ble dah pandai men chatting ni?? (ayt diubah ikut ske aku)
Aku : Ble mase plak?
Ayang : Br jap td ad mamat tepn nk ckp ngan Asrah (Nick wa)!! Nk bwat hal lagi eh?(tetibe aku tpk??aku wat hal??)
Aku :.... (berfikir sejenak)
Ayang : Die trus tepn---
Aku : aku dah xtaw nak ckp pe...
Aku : bingung ...

sbnarnye cite die cmni...ade satu hari(awal bulan Januari)...aku on9 ym...sbb tyme tuh aku naik angin ngan prangai bb aku yang sowng ni..(xsmpai 5minit pn on9)kire marah tahap dewa gile gaban ah...pastu...aku nye degil n tebiat...aku carik ah sesape yg ngah on9 time tu...tp sorng je...sumpah!!aku saje cam nak mblas dendam..xleh2 mamt tuh on sms.. die nak no fone aku..aku pun bg ah no bb aku...nk taw nape??sbb saje nak sakitkan ati die..biar dier naik angin plak kat aku..
bodo xbrape bodo ah aku tyme tu...ye ah ikut ati mati...pastu tetibe lak aku rase nyesal..nk add blik dak tuh di dah xon9...aku pun wat bodo je ah..tngu nye tngu xde pn die tepn...hbgn aku makin ok ngan bb aku...aleh2 14hb Feb ni plak si mamt ntah mane2 tuh tepn bb aku..pe lagi ngmuk gaban ah..aku sedey beb!!!


pnye ah susah pujuk bb aku tuh..aku dah cuak gler dah..dah agak dah die mesti panas nye..tp kan..oleh sbb win-win situation...dia give forgiveness kat ak..sbb die cyg sgt kat aku..die ckp ah xbaek aku iktkn ati...die slowtalk kt aku..jgn wat perangai lagi..tp beb susah tuh bp kali cbe tepn xdpt..xnk angkat..majuk gle..ngan ati panas lagi..

tp tu la...the point is skg..aku nak btw ah yang sbnrnya bb aku ni sgtlah bhati mulia krn sudi memahami aku yg jiwa kacau ni...die tuh..nth ah ssh nk dscribe...heee.... skg aku dah dapat 1 pengajaran...DONT MESS WITH HIS HEART...hehhe seb baik xdpn2 kalo x dah kene tempeleng dah agaknye..Sowi bb...i promise i'll neve do that again...marah xtkawal la babe...sorie sgt..sumpah!!xdew pn simpan llki len!!!

as conclusion, aku dah phm dah np aku leh kkl ngan bb ak smpai skg...sbb in relationship...WE MUST GIVE N TAKE...LOVE EACH OTHER EVRY SINGLE NAFAS!!.. saling memaafi...hati ngan perasaan..nilai pntg yang perlu dijaga...

My First Born (^_^)

10:03 AM by Belle Bedazzled 1 comments
Hye there, hari nie hari pertama kelahiran blog aku..
whoa...mcm best..i'm moving from Friendster, Myspace to the blogger world..
Sniffft...Hmmm..Loike da smell of privacy..hikk2..
ni pown member aku yang tarik interest ntk wat...
thanks Anna... (^o^)