Berikan aku RUANG...

Tuesday, May 25, 2010 4:57 PM by Belle Bedazzled
tidak bermood untuk bercerita..
namun ape yang ada dalam kotak hati ini perlu dilantangkan..
biarkan ia keluar bak arus air yang keluar melalui muncung paip..
bila dah habis guna nanti terus tutup ketat-ketat...

Berikan aku RUANG..
kenapa aku perlukan RUANG??

RUANG ---> untuk aku berdiam diri...

RUANG ---> untuk lakukan ape sahaja yang aku mau

RUANG ---> untuk melepaskan tekanan yang ada dalam pale otak ni

hmm...tapi dengan STATUS yg dh terpalit pada dahi aku ni..huh jangan haraplah...
bosan ke..xde mood ke..sakit hati ke...nak ruang ke pejadah smua tolak tepi...
sebab kena pikirkan perasaan dia...hati dia..makan minum pakai dia..kerja dia...
sebab dia dah banyak berkorban untuk aku so sekarang turn aku balas balik...
walaupun dia tak minta...

aku tengah usaha sedaya upaya..menjadi yang terbaik untuk dia...
ish..kalau nak bercerita pasal hati ngan perasaan mmg sangat sentap la...
pada aku..tak salah kalau dia nak control perjalanan hidup aku..
mungkin dia patot..sbb aku tak pandai jaga diri..
tapi...bila difikirkan balik...
lagi die control..lagi la aku memberontak...
sebab aku tau diri aku mcm ne...

mak bapak aku pun tak pernah control...
ish...bukan niat nak memburukkan dia...
tapi cuma aku nak die faham cara aku pulak...
bertahun aku duk bawah sayap dia...
salah ke kalau aku mintak untuk TERBANG bersendirian...
yang penting dia kena percayakan aku...
biarkan aku belajar dari kesilapan sendiri...

Amarah dalam diri semakin terbakar...
Egois..mungkin sesuai untuk mood aku sekarang...
rase mcm nak terjun laot jewk!!

tolak tambah terusan jawapannya aku fikir positif saje!!
padan ngn muka aku...
all in all..... NOBODY's PERFECT!!

huh!! i wish i can get my license this instant and drive all the way to nowhere!!
layan perasaan dalam kereta dengar lagu menyanyi saambil menari..
cam maniac!!!







1 Response to "Berikan aku RUANG..."

  1. Zulfahmi Abidin Says:

    tolong translate kan ke bahasa tamil.sy tak paham lah..hehe.

    relax la..awk cume tension jer tuh.esok lusa baik la tuh.