Farewell Dinner ntuk 'Iffah (My Sista)

Wednesday, June 3, 2009 9:30 AM by Belle Bedazzled

Efa n Sopeng(Boss) - dapat hadiah beb..

Semalam 02 June 2009, bos tmpat aq kje skg ni blanje makan2 kat senibong,Permas Jaya...ntuk celebrate farewell ntuk adik aku efa..coz bulan ni 17hb die kena lapor diri kat PLKN (N9)...adik aku stu tmpat kje kat newssearch ni...dah 5bulan dye kje...lpas SPM arituh...

yuming(ank boss), joejots, syahid n hafiz - diorang ni next top gay (ahahaha)



mlantak dengan bersungguh-sungguh...- blah diorang smua pinggan lauk pauk licin

Kekebuluran melanda...smua tak makan dari tengahari tadi..

Santai gelak-gelak perot dah kembung...erk...alhamdulillah

Makan time...ketam,sotong,tomyam,kailan,kupang,siakap,air tembikai, air mango, air apple...
hahahaa dan banyak lagi dah masok dalam perot nih...


3 Response to "Farewell Dinner ntuk 'Iffah (My Sista)"

  1. ini aku. Says:

    ur sis muka same la.
    huu.

    tanx follow my blog !

  2. Belle Bedazzled Says:

    mane la tak same..baka ayah ibu baek punyeer..hehehe...ur welkam...

  3. amir Says:

    hai bella..
    tangs 4low my blog