Dapat HP baru!!!

Monday, June 29, 2009 9:58 AM by Belle Bedazzled


SAMSUNG SGH U700
Specifications

SAMSUNG SGH-U700 UltraSlim Pearl Black...
hp baru aku menggantikan hp MOTOROLA RAZR V3X
gambar original hp aku ade kat sidebar dalam blog ni..huuhuu...sangat artistic...hp yang banyak memberi jasa...di beli oleh Ayang pada June 2007 dan ditukar ganti pada June 2009...tapi riwayatnye belum tamat lagi(huhu hp pink bagi kat Adik)...Maceh ayang sebab belikan hp SAMSUNG baru ni yang memang sayang nak...sebab hp ni SMART n ELEGANCE...half touch screen..untuk review specification bleh klik pada gambar kat atas...

And Again:
TERIMA KASIH CINTAKU!!!

4 Response to "Dapat HP baru!!!"

  1. EkiN JohaN Says:

    besh gle..
    sgt smart hp tu
    jeles3..huu~~
    ak nk gk lak cri laki cm boy ko.
    sooo sweeett~~ =)

  2. MiEzA Says:

    huhuhu...
    tbe2 rse cm nk paki hp cmtu gak....
    tp tah ble la nk dpt...
    kuikuikui....

  3. EkiN JohaN Says:

    eleh..cane dpt?
    if de wet je wt blnje mkn je
    asek2 mkn je..
    nth ble nk kumpul gnt hp nth..

  4. yat218 Says:

    bestnye dpt hp baru...
    boy ko tu xnk sedekah 1 ke kat aku..
    haha...
    nyibuk lak...
    maklumla sndri xde boy...
    huhu..