Semalam Yg Pergi


Specially Dedicated this post for Fharina...
Happy 21st Birthday Darling...
Maaf la tak se-hebat Suprise like Apiez threw for you...
Qietz,Kyra,Phaten n Echa..
Take my thousand thanks girls...

10Dec09
Around 8pm-11pm
KFC + PiZzA Hut Tampoi


Mula-mula ingat nak bincang2 pasal Holiday planning, but then shark n the geng suggest wat suprise ntuk bfday anna..dinner yang indah...hahaha..penuh gelak ketawa..teringat zaman muda...chewah...mish dat time...phaten sesenyap tidak..ahahaha...yg lawaknye bila nak wat suprise tuh ngan kitorg skali teperanjat dek lampu gelap gelita..ingatkan dah nak tutup pizzahut tuh...yg amja leh cm nak mlatah...ye la gelap tetiba..order pun lum sampai...perot ngah lapar gile xkn la dah tutup...hahahahaha...mmg sporting management n crew diorg...Thanks guys! But yg paling wat kitorg pecah perut bile tkenangkan scene nih;

Ngah syok2 potong kek ader sorang awek ngan kawan dier lalu nak pergi ladies..
"Eh, Birthday kita same la.."
sambil berjalan
then kitorg respon
"tak lah dah lepas, celebrate hari ni.."
Then tnpa berfikir ape2 kitorg truskan misi melantak kek n pizza yang tinggal...
dengan tiba-tiba..tupp!!
Sekali lagi lampu terpadam...gila tkejut ingat betul2 dah nak closing...
tapi kali ni lampu x tertutup semua...
Suprise skali lagi...lagu "Selamat Hari Jadi" berkumandang...
rupa-rupanya ntuk awek yg usha kitorg td..
so....
Malam tuh ada 2 suprise birthday cake yg berbeza penerima...

Cuba bayangkan...
Ape perasaan member2 yg dah plan nak suprise kat 'Birthday Girl' yg tadi tuh...
Lampu pertama yg terpadam bukan untuk geng diorg..nyanyi bagai nak rak..tapi tukang bawak kek pegi anta kek yg di sangka milik diorg kat meja sebelah= meja kitorg...

Cuba bayangkan...
Perasaan birthday girl yang ter'perasaan' suprise tuh untuk dia...

Cuba bayangkan...
tengah syok2 kitorg nyanyi "Happy Birthday to Anna" terselit nama org lain...
so bunyinye dah macam pelik...

Sungguh happening...thanks echa cuz treat the night...


12am-1am
DiVA Southtern City -Karaoke

Gile uh smua melalak2 menyanyi xhengat duniaaa...
hahahaha...serunuk sangatttt...

malam yang agak memenatkan tapi rasa berbaloi-baloi...
hahahaahaa...anna n kyra thanks for the ride...
after balik pagi tuh aku xngantuk lagi...
then anna call ajak lpak...
and again ibarat burung hantu night keep rolling...
hahahaha..

5.30am-8.30am
Pekan Rabu

Lpas balik lepak trus deport kat Pekan Rabu..
buat Passport laaa...
Aq MC hari tuh...
Gila ape xtdo dari smalam..
tggu turn je cm tnggu durian jatuh dr pokok...
pecah rekod aku berdiri 2 jam tnpa duduk...
Daaaaaaasyaaaaaaattt...
hahaahahaa...
Bila tunggu turn nak amek resit aku dah daammmmmm!!
Tersenguk-senguk cam helikopter kpale aku..berpusing 360darjah..

Finally...
AKU DAH ADA PASSPORT!!!
Yeay...leh mrayap2 sluruh dunia...
huuuuhuuu....
Kecuali ISRAEL...
hahahahahahaahah..........

Tapi badan aku sangat lemah...
27Jam je aq dapat bertahan..
huish..mmg ptot pun...

Sbb ibu kate time dia nak lahirkan aku dia terpaksa tunggu 27jam lepas air ketuban pecah..
Then lahirlah aku pada 27 April 1988 jam 7:45pm...
huuuish...sinonim betul nombor 27..
hahaahahaa...

that's all!!!
XOXO


1 Response to "Semalam Yg Pergi"

  1. Fharina Says:

    hehe btw,thank you girls for the surprise! tahu takpe,boleh pulak dia ckp cm tu.ayat mcm kecewa je.haha.