L.O.V.E is BLIND ^_^

Sunday, April 20, 2008 7:52 PM by Belle Bedazzled

Ade benda aku nak cite sikit pasal LELAKI ini....hubungan aku ngan dier Alhamdulillah dah masok tahun yang ke 3...biase la..dalam serious relationship ade naik turunnye...aku mngaku la selama 19tahun 11 bulan n lagi seminggu nak birthday aku aku mmg xlekang dengan kawan lelaki...dari kecik sampai besor mcm nie xpnah bkurangan kawan lelaki aku... KAWAN je tau..xde lbey...so skarang i yang dok jadi hingar ble LELAKI ini dapat tao yang aku ade la bkawan ngan lelaki lain selain dier...KAWAN je...die xbleh trima sbb prinsip die ble aku dah DECLARE ngan die as un-official HUSBAND and WIFE aku xdibnarkan bkwan, pandang, bcakap dgn llki len selain LELAKI ini... huaaaaarrgggghhh...agak tertekan disitu...tapi aku SAYANG, CHENTA, KASEH pnye pasal...wa rileks je... wa buang smua MEMBER2 Skepale wa...Bstfren wa pon tmasok skali....YG LELAKI SAHAJA laa...hurmmm... tapi ade satu benda yang TAK ADIL... bile bab LELAKI ini pnye kawan aku xbleh halang...dei pnye suka la die nak cakap,tengok pmpuan len sesuka aty dier....TENSEN BEB!!!ntahlaa ble tang aku ilek je die hamun macam nak mati... ble kantoi die pnye siap wa yang kne marah lbey...dah tuh MENGUNGKIT plak tuh....aku citer kat cni bkan nak burok2kan dier...cme nak luahkan ape yang tpendam...sbnarnye benda ni dah CLISHE sangat dala hidop kite...walau ape pn dari phbungan ni banyak benda yang aku belajar...aku belajar ape itu KESETIAAN, KEJUJURAN, KEBARANAN,hahahaha yang klakanye bele dah gado2...last2 ktorng leh jgak manje2...ehem2...dan sewaktu dengannye....selepas seketika masing menghentam antara satu sama lain...kah2~!!!jgn pk bkan2 eh....huuuu~~~~! aku dan LELAKI ini xpnah panjang2kan crite...gado arini...arini baek..sbb stiap orang takkan lepas dari membuat KESILAPAN....CINTA itu MEMANG xde MATE...hahahaha kalo dah sayang tu selamanya sayang laaa...baik buruk pasangan kite...kite kena trima dengan aty yang terbuka...barulah bleh iduop bersama sampai KE SYURGA!!!huuhhuhuuhuh....

0 Response to "L.O.V.E is BLIND ^_^"